رهبر حزب الله لبنان به دولت هشدار داد
آذربایجان اؤیرنجی حرکاتی: حسن نصرالله، رهبر جنبش حزب الله لبنان گفته است که اقدامات دولت این کشور برای کنترل نفوذ این جنبش، اعلام جنگ تلقی می شود.
دولت لبنان اخیرا اعلام کرد که قصد دارد شبکه مخابراتی حزب الله را مسدود کند اما حسن نصرالله گفت که این شبکه قدرتمندترین سلاح این جنبش علیه اسرائیل است و تلاش برای مسدود کردن آن با مقاومت روبرو خواهد شد.
حسن نصرالله هشدار داد که تصمیم دولت لبنان "به نفع آمریکا و اسرائیل" خواهد بود و قسم خورد که ...
"دست کسانی را که بخواهند این کار را بکنند، قطع کند."
دبیرکل جنبش حزب الله گفت: "هر کسی علیه ما اعلام جنگ کند، حتی اگر پدر و برادرمان باشد یا فقط یک مخالف سیاسی باشد ما این حق را داریم که از خود و سلاح خود دفاع کنیم."
او در ادامه سخنانش در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: "ما اکنون وارد عرصه ای کاملا جدید شده ایم."
دبیرکل جنبش حزب الله لبنان روز پنجشنبه (8 مه)، خواستار متوقف شدن اقدامات اخیر دولت علیه حزب الله، از جمله لغو حکم عزل رئیس بخش امنیتی فرودگاه بین المللی بیروت، شد.
گفته می شود که رئیس بخش امنیتی فرودگاه بیروت به ظن همکاری نزدیک با حزب الله از کار برکنار شده است.
حسن نصرالله تاکید کرد که سرتیپ وفیق شقیر به هیچ گروه مخالفی تعلق ندارد و یک عضو بی طرف ارتش لبنان است.
پیشتر ارتش لبنان هشدار داد که اگر بحران سیاسی در بیروت ادامه پیدا کند وحدت و یکپارچگی ارتش احتمالا آسیب خواهد دید.
در سال های اخیر ارتش لبنان یکی از بی طرف ترین ارگان های موجود در لبنان بوده است.
اما خبرنگاران می گویند که درگیری های اخیر بین جناح های رقیب ممکن است باعث شود پای ارتش به این درگیریها کشیده شود.
به دنبال برگزاری اعتصاب سراسری روز گذشته در لبنان، شهر بیروت امروز نیز تقریبا به صورت نیمه تعطیل بوده است. هواداران گروه های مخالف همچنان شمار زیادی از خیابان ها را با برپا کردن حصار مسدود کرده اند.
بسیاری از مغازه ها، مدارس و دفاتر دولتی بدنبال درگیری ها و تنش بین موافقان و مخالفان دولت بسته بود است و مردم برای بیرون رفتن نگران هستند.
در اثر همین تنشها، جاده اصلی منتهی به فرودگاه بیروت مسدود است و برای دومین روز متوالی پروازها لغو شده است.
روز چهارشنبه (7 مه) اعتصاب عمومی علیه سیاستهای دولت لبنان که از حمایت غرب برخوردار است باعث درگیری های مسلحانه در برخی از نقاط بیروت شد.
هئیت دولت لبنان روز سه شنبه (6 مه) حداقل دستمزد کارگران را "۵۰۰ هزار لیره" اعلام کرد، اما اتحادیه های کارگری، با حمایت جنبش حزب الله، با این قضیه مخالفت و کارگران را به اعتصاب و راهپیمایی دعوت کردند.
اعتصاب کارگری روز چهارشنبه به سرعت به منازعه بین طرفداران ائتلاف ۱۴ مارس (گروه های حامی دولت) و حامیان ائتلاف ۸ مارس (مخالفان دولت) تبدیل شد.
سرپرست مدیریت مهندسی شرکت صادرات گاز: نظرقطعی ارمنستان درباره
تحویل گاز ازایران تا10روزدیگر اعلام می شود
در پی نشست هفته گذشته مسئولان و کارشناسان ایرانی و ارمنستانی در خصوص صادرات گاز طبیعی به آن کشور، پاسخ ارمنستان نسبت به این موضوع تا 10 روز آینده به صورت کتبی اعلام خواهد شد. سرپرست مدیریت مهندسی و رئیس نظارت بر عملیات صادرات گاز شرکت ملی صادرات گاز ایران در گفتگو با ایسنا، با بیان این مطلب اظهار کرد: براساس این قرارداد، قرار است گاز طبیعی ایران به ارمنستان صادر شود و آنها نیز معادل فرمول توافق شده، برق به ایران تحویل دهند. وی افزود: نشست اخیر با حضور معاون وزیر انرژی، مدیرعامل شرکت ایروان تی.پی.پی و مسئولان ذیربط این شرکت انجام شد که محور مذاکرات، دلیل عدم برداشت گاز توسط ارمنستان و نیز ارسال نکردن برق به طرف ایرانی بوده است. رسول سلمانی با اشاره به اینکه طرف ارمنی دلیل این تاخیر را آماده نبودن خط لوله انتقال گاز در بخش ارمنستان اعلام کرد، یادآور شد: ازآنجا که پیمانکار ساخت این خط لوله، یک شرکت ایرانی است، ارمنستان این تاخیر را مساله ایران میداند، در صورتیکه از نظر ما این دو پروژه کاملا جداگانه هستند که باید در خصوص هر یک مجزا بررسی و تصمیمگیری شود. وی با بیان اینکه طرف ارمنی همچنین این مساله را مشکل دو کشور جلوه میدهد و نه دو شرکت، خاطرنشان کرد: این در حالی است که ایران از ابتدای سال 2007 (دی 1385) آمادگی ارسال گاز را داشته است. رئیس نظارت بر عملیات صادرات گاز در ادامه توضیح داد: طرف ارمنی اعتقاد دارد که به همین دلیل زمان اعمال جرایم باید از موقع آمادگی خط لوله طرف ارمنستان در نظر گرفته شود.وی عدم مدیریت صحیح را یکی از مشکلات شرکت پیمانکار ایرانی جهت ساخت خط لوله طرف ارمنستانی دانست و گفت: باتوجه به قابلیتهای بسیار خوب و بالای پیمانکاران ایرانی در این زمینه، متاسفانه عملکرد مناسبی از طرف پیمانکار مجری صورت نگرفته و تعلل بیش از حد متعارف در اجرای پروژه نسبت به حجم آن، موجب نارضایتی کشور همسایه شده است. از طرف دیگر، این شرکت ادعا میکند که عملیات ساخت خط لوله تا تیر ماه تکمیل میشود، در حالی که به گفته کارشناسان باتوجه به عملکرد شرکت پیمانکار تاکنون، احتمالا در موعد مقرر به نتیجه نخواهد رسید و این موضوع، اعتبار شرکتهای مجری را در سطح بینالملل خدشهدار میکند.
لازم به ذکر است طبق اطلاعات سربازان گمنام بابک مجری این طرح شرکت پایندان می باشد که کمپ و دفتر آن در تبریز بعد از پلیس راه تبریز - صوفیان در جاده روستای امند می باشد .
و اکثر مهندسانی که در این پروژه فعالیت می کنند فارس می باشند و فعلا نیز در همین کمپ مشغول به فعالیت می باشند.
سلام به خوندش می ارزه جواب پیشکش
http://www.ainanews.com/main/index.php?option=com_content&task=view&id=455&Itemid=40