آذربایجان اویرنجی حرکاتی

گله جک بیزیمدیر azoyrenci_herekati@yahoo.com

آذربایجان اویرنجی حرکاتی

گله جک بیزیمدیر azoyrenci_herekati@yahoo.com

پایین‏ترین سرعت اینترنت خاورمیانه، در ایران

پایین‏ترین سرعت اینترنت خاورمیانه، در ایران

 

آذربایجان اؤیرنجی حرکاتی: رئیس انجمن شرکت‌های اینترنتی گفت: امروزه یکی از شاخص‌های توسعه جوامع تعداد کاربران اینترنت پر سرعت ‪ ADSL است و ایران در این زمینه در رتبه پایینی حتی در منطقه خاورمیانه قرار دارد.

به گزارش مهر، مسعود ریاضیات ضمن اشاره به کیفیت نامناسب خدمات اینترنتی در کشور گفت: به رغم تلاش‌های زیادی که از طرف دولت و بخش خصوصی برای ارائه اینترنت پر سرعت به ‌کاربران صورت گرفته است در خوشبینانه ‌ترین حالت فقط ...

 ‪ ۱۰۰هزار کاربر خطوط اینترنت پر سرعت ADSL در کشور وجود دارد که در مقایسه با تعداد کل کاربران رقم بسیار ناچیزی است.

وی با تاکید بر سرعت پایین اینترنت در سرویس دایال آپ برای مصارف کاربران خانگی افزود: با کارتهای اینترنت فقط می‌توان کارهای محدودی مانند باز کردن چند صفحه «وب» معمولی، چت و چک کردن پست الکترونیکی پرداخت. به عبارتی با این سرعت پایین اینترنت عملا استفاده از بسیاری از کاربردهای این شبکه مانند آموزش الکترونیکی امکانپذیر نیست.

ریاضیات با اشاره به بحث ایجاد دولت الکترونیکی در کشور اظهار داشت: دولت گام‌هایی برای ایجاد دولت الکترونیک، تجارت الکترونیک و دانشگاه‌های مجازی برداشته ‌است اما با محدودیت سرعت برای کاربران خانگی که بخش عمده‌ای از مخاطبان این طرح‌ها هستند نمی‌توان به فرهنگ‌ سازی برای استفاده از این برنامه‌ها پرداخت. همچنین برنامه‌های زیادی در کشور در زمینه دولت الکترونیکی و آموزش الکترونیکی در حال انجام است اما متاسفانه پایین بودن سرعت اینترنت یکی از بزرگترین مشکلات در به کارگیری آنها است.

رئیس انجمن شرکت‌های اینترنتی ادامه داد: اینترنت، مهمترین عامل توزیع و نشر دانش در دنیا است در حالی که یک دانشگاه در یکی ‌از روستاهای سوئد دارای حداقل یک «ترا» بیت پهنای ‌باند اینترنت است، دانشجویان ما حتی در بهترین دانشگاه‌ها به دلیل سرعت پایین به زحمت می‌توانند از امکانات آموزش مجازی و الکترونیکی استفاده کنند.

وی درباره ادعاهای موجود درباره تامین پهنای باند و کافی بودن سرعت اینترنت در ایران گفت: اینترنت مانند یک جاده است که تبادل اطلاعات از آن صورت می‌گیرد و صرف ادعای ایجاد کردن این جاده نمی‌تواند به معنای فراهم کردن پهنای باند مناسب برای کاربران باشد.

ریاضیات افزود: اکنون که دولت تامین پهنای باند را در انحصار خود دارد باید پهنای باند مناسبی در شان کشورمان و معادل‌کشورهای منطقه مانند ترکیه و امارات تامین کند.

رئیس انجمن شرکتهای اینترنتی تاکید کرد: متولیان امر باید با فراهم کردن ظرفیت بالای پهنای باند اینترنت برای کشور، سامان دهی شرکت‌های ارائه ‌دهنده خدمات اینترنتی، کاهش قیمت اینترنت، اعمال نظارت‌های موثر از طرف انجمن‌های ذیربط، به روز کردن تجهیزات مخابراتی و حذف محدودیت‌های فعلی به افزایش سرعت و کیفیت اینترنت برای کاربران نهایی بپردازند.

نظرات کاربران

نظرات کاربران:

▪ برای باز کردن همین صفحه در سراب خدا شاهد است 3 دقیق طول کشید، در انترنت خواندم که در افغانستان بخش خصوصی بدون فیلتر 2 گیگابایت را برای مشتریان اش تضمین میکند در حالی که خطوط اصلی انترنت (فیبر نوری ) از ایران به افغانستان کشیده شده است.

▪ آقا ما از کی منتظریم که adsl منطقمون راه بیفته هنوز نوشته به زودی(منطقه دریانو)

▪ وقتی یک کاربر ساده در اروپا با پهنای باند یک مگابیت بر ثانیه به اینترنت وصل میشه در صورتی که برای این یک مگابیت در ایران باید ماهی یک میلیون تومان به مخابرات پول بدی. حالا حالا ها مشکل ما باقی خواهد بود

▪ آدم احساس شرم می کند که چرا باید این چنین باشد . الان در بسیاری از کشورها داشتن 4 مگا بایت سرعت برای دانلود ، یک سرعت معمولی و پیش و پا افتاده است ، ولی در کشور ما 128 کیلو بایت است ، یعنی بیش از یک سی ام سایر کشورها .

▪ بابا ما میخواهیم بگیریم اما تو محمدوده ما ADSL توسط هیچ شرکتی ارائه نمیشه ، انگار ما تو تهران نیستیم تو کویریم ! تو نواب هستیم

▪ سلام. در منطقه مخابراتی ما (شهید دیالمه) که جزء قدیمی ترین منطقه ها و محله های تهران می باشد و از جمله می توان به خیابان ایران و میدان بهارستان که مجلس شورای اسلامی هم جزء محدوده مخابراتی شهید دیالمه قرار دارد اشاره کرد. بعد از گذشت چندین سال هنوز حتی یک شرکت برای ارائه سرویس ADSL وجود ندارد. اخیراً یک شرکت اقدام به ارائه اینترنت پرسرعت کرده که ارزانترین خدمات آن ماهی 100 هزار تومان برای سرعت 128 کیلو در ماه است!!!

▪ اصلاً سرعتی که در اینترنت ایران ارائه می‌شود پرسرعت نست. حداقل سرعتی که در جهان پرسرعت نامیده می‌شود ۱ مگ است. ولی در ایران اینترنت ۱۲۸ به عنوان پر سرعت معروفه.

adsl هم همچین سرعتی نداره، بعضی وقتها موجب فرستادن دعای خیر به dial up نیز هست. هزینه سرویسهای adsl به معادل دلاری و اون هم با سرعتی خیلی پایینتر از سرعتی که اون قیمت دلاری رو در خارج از ایران داره و صد البته درآمد اقشار فرهنگی به ریال و تورم و ...

▪ من الان 26 سال دارم و فکر نمیکنم ( امید هم ندارم ) که در طول عمر من اینترنت ایران از حالت دایل آپ فراتر بره .
یه فاجعه دیگه اینه که مردم ایران فکر میکنن اینترنت واقعا همینه که دارند . یعنی اصلا به مخیلشون هم نمیرسه که اینترنت میتونه چیز دیگه ای هم باشه .

▪ به عنوان یک عضو هیات علمی دانشگاه که درفرصت مطالعاتی درآمریکا به سر می برم، معتقدم یکی از ابزارهای مهم تحقیقات دردانشگاه های کشور، دسترسی به سرعت بالای اینترنتی و بانک های اطلاعاتی روز می باشد. متاسفانه از هردو جنبه درکشور مشکل وجود دارد. دسترسی به اینترنت برای دانشجویان و دانشگاهیان کشور همراه با سرعت بسیار کمی می باشد که عملا امکان استفاده از سرویس های چند رسانه ای که یکی از متداول ترین سرویس های اینترنت درکشورهای پیشرفته است، وجود ندارد. به عنوان مثال دراینجا دسترسی اخانگی م به اینترنت با خطوطDSL با سرعت 750 کیلو بیت برثانیه است درحالیکه این درکشور خط Dial Up و یا خطوط ADSLبا سرعت حداکثر 50 تا 150 کیلو بیت برثانیه می باشد. امیدوارم درآینده نزدیک شاهد ارائه سرویس های پرسرعت DSL و Cable توسط شرکت های مخابرات کشورباشیم.

▪ سلام

مخابرات اجازه دسترسی کاربران خانگی به اینترنت
ADSL با سرعت بیشتر از 128KB رو نمیده. دلیلش هم ناگفته باقی مانده است.این در حالی است که در کشوری مثل ترکیه با صرف هزینه مبلغ آبونمان اینترنت 128 کیلوبیت در ایران، میتوان از اینترنتی با سرعت 2 مگابیت در ثانیه بهره برد.
اینم عرض کنم که اینترنت 128 فرق چندانی با اینترنت
Dial Up نداره.

▪ من یکی از کاربران ADSL هستم و میخواهم از سایت شما خواهش کنم با کنترل محتوای خبر ها از فریب خوردن مردم جلوگیری کنید .
سرعت اینترت خط
adsl برای مصرف خانگی 64kb و هزینه آن ماهی 20000 تومان است که با این اوصاف تفاوتی با خطوط دایال آپ ندارد !
بدیهی است با این هزینه و سرعت با خطوط مثلا پرسرعت هم نمیتوان از اینترنت استفاده کامل داشت !
با اضافه کردن ایراد های پهنای باند و واگذاری بیش از ظرفیت و درنتیجه قطعی های مکرر شبکه از سوی مخابرات هیچ شهروندی در شرایط عادی نباید از
Adslاستفاده کند و استفاده از این شیوه اتصال به شبکه منحصر به زمانی است که فرد چاره دیگری ندارد .
متاسفانه در ایران از اینترنت و خطوط پرسرعتش فقط یک استفاده شعاری و تبلیغاتی میشود و مطابق معمول خبری از خدمات نیست !
( خواهش میکنم در این مورد به مردم اطلاعات بدهید که فکر نکنند خطوط پرسرعت واقعا پر سرعت هستند !)

▪ پیشنهاد میکنم یه سری به پورتهای مخابراتی بزنید ببینید فقط در مراکز مخابرات تهران چنتا پورت وجود دارد
که اکثرا تمام شده است و به علت همکاری نکردن مخابرات با شرکتهای
PAP این شرکتها قادر به اضافه کردن پورت نیستند اخیرا هم شرکتهای pap
با یک دستورالعمله نرم افزاری میتوانند خیلی راحت سرعت را بالاتر از مقدار
واقعی ارایه دهند!!

▪ با سلام
من تا بحال فکر می کردم سرعت اینترنت در کشور های توسغه یافته فقط کمی بیشتر از ایران است یا هزینه آنب یشتر از ایران است ولی حدودا یک ماه پیش در آلمان بودم و در کافی نت با هزینه یک یورو در ساعت بعضا دانلود فایل با سرعت بالای 700 کیلو بایت (بلی بایت)در ثانیه را داشتم وا قعا برایم رویایی بود.

▪ حتما میدونید که در کشور ژاپن پهنای باند برای دانلود 30 مگابایت در ثانیه است اما ما تو ایران بیشتر از 512 کیلوبایت نمیتونیم استفاده کنیم و برای همین 512 کیلوبایت هم باید مبلغ بسیار هنگفتی پرداخت کنیم !!!

▪ در اهواز از adsl با سرعت 128 استفاده می کنم البته اسم آن 128 است ولی زمانی که به دست کاربر می رسد بیش از 5 یا 6 کیلو بیت باقی نمی ماند و مجبوریم اسم آن را چیزی بگذاریم که مورد نظر مخابرات است نه آن چه که در حقیقت وجود دارد . برای همین اینترنت کم سرعت ماهیانه 35000 تومان می پردازم در حالی که می دانم نرخ ارائه آن در تهران به مراتب پایین تر است . (تابناک)

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد